x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

Zona blava gratis pel canvi de parquímetres a Prada Ramon

Els aparells vells no funcionen i el canvi es preveu en pocs dies
Els parquímetres de Prada Ramon ja no funcionen.

Els parquímetres de Prada Ramon ja no funcionen.

Els parquímetres de Prada Ramon ja no funcionen.

Fernando Galindo
Actualitzada 21/09/2022 a les 12:14
Andorra la Vella continua el procés de substitució dels vells parquímetres per uns de nous que permeten el pagament a distància a travès del mòbil i que subsiteixen unes màquines obsoletes que acumulen més de 30 anys de funcionament. Aquest procés de canvi, que va començar a l’estiu i s’ha alentit una mica més del previst per la necessitat de validar que el software funciona de manera correcta, ha comportat que la zona blava de la zona de Prada Ramon –que ha quedat notablement reduïda després de la reordenació i pacificació del trànsit del barri– sigui puntualment de franc. I és que els aparells vells ja han quedat inhabilitats i fins que no siguin substituits pels nous no hi ha manera de pagar per l’estacionament.

Una situació que es preveu que duri pocs dies i durant la qual hi haurà tolerància per part del servei de circulació comunal per aquesta impossibilitat de pagar el tiquet, segons van informar des de la corporació.

La substitució abasta una setantena d’aparells però un cop finalitzi el nombre de màquines acabarà sent inferior. I és que es va constatar que es podien ubicar de manera més eficient i perquè ara el pagament es pot fer a través de l’app ElParking, que facilita que es pugui fer a distància. Qui prefereixi seguir usant les màquines, ho haurà de fer amb targeta de crèdit i haurà de posar la matrícula del vehicle.
10
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts