Successos

Un vehicle s'enfonsa a les obres de Prat de la Creu

La conductora ha resultat il·lesa i el turisme ha estat aixecat per una màquina excavadora

El turisme ha estat aixecat per una màquina excavadoraM. R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un vehicle s'ha enfonsat en una rasa de la zona d'obres de les voravies de Prat de la Creu passades les tres de la tarda. Els bombers han estat avisats a les 15.23 hores i han desplaçat tres dotacions del parc de Santa Coloma que no han hagut d'intervenir ja que la conductora i única ocupat del cotxe ha resultat il·lesa de l'accident i ja estava fora quan han arribat els efectius d'emergència.

El turisme, un Fiat Panda de matrícula del Principat, sortia del pàrquing Centre Ciutat per la zona de la rasa oberta a la voravia per un lloc on en aquell moment no estava col·locada la placa de ferro que es posa per tapar el clot i que puguin sortir els cotxes. Es desconeix si el sinistre s'ha produït perquè no hi havia la senyalització escaient per circular evitant el punt del forat obert o si la conductora no hauria vist les indicacions del lloc per sortir.

El cotxe ha estat recuperat del forat per una màquina excavadora de les mateixes obres que ha aixecat el turisme amb el suport dels operaris que fan els treballs de reforma a Prat de la Creu i la supervisió dels bombers.

tracking