x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

Les obres de la rampa a la Callissa Ciutat Valira comencen el dilluns

La reforma que uneix la part altra de l'avinguda Meritxell amb la part baixa del carrer Fiter i Rossell, està previst que duri tres mesos
Rampa a la Callissa Ciutat Valira

Rampa a la Callissa Ciutat Valira

Rampa a la Callissa Ciutat Valira

Fernando Galindo
Actualitzada 25/08/2022 a les 13:45
Les obres de reparació i embelliment de la rampa a la Callissa Ciutat Valira, que uneix la part altra de l'avinguda Meritxell (a l'altura del número 34) amb la part baixa del carrer Fiter i Rossell, començaran el pròxim dilluns 29 d'agost, segons informa el comú d'Andorra la Vella en un comunicat. Així, mentre es dugui a terme la reforma el pas dels vianants quedarà tancat i, per tant, la connexió entre els dos carrers. Per això, la corporació notifica que per accedir a peu al carrer Fiter i Rossell des de l'avinguda Meritxell caldrà fer-ho o bé per la plaça del Poble i utilitzant els ascensors que van al carrer Prat de la Creu, o bé baixant l'avinguda Meritxell fins a la plaça de la Rotonda. El trànsit i les zones d'estacionament del carrer Fiter i Rossell, que no té sortida, no quedaran afectats per l'obra.

La reforma està prevista en una durada de tres mesos i es va adjudicar a mitjans de juny per 293.354 euros. Els treballs consisteixen a reparar i reforçar l'estructura i els ancoratges de la rampa, renovar el sostre i el paviment i fer-hi un embelliment general.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts