x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Parròquies

La festa major de Santa Coloma recupera l'arrossada popular

La festa major arrenca dissabte al matí i compta amb actes per a tot el públic fins al dilluns a la nit
Programació de la festa major de Santa Coloma

Programació de la festa major de Santa Coloma

Programació de la festa major de Santa Coloma

Actualitzada 17/08/2022 a les 14:15
La festa major de Santa Coloma recupera enguany alguns dels actes més populars i multitudinaris que van haver de ser suspesos l'any passat per precaució davant la pandèmia, com l'aperitiu i l'arrossada popular. A més, també es recupera la missa solemne de diumenge.

El tret de sortida de la festa serà el dissabte a les 10.30 hores amb una gran traca pels carrers de Santa Coloma i a la tarda hi haurà concurs de petanca, gimcana infantil i concurs de menjar flams. A la nit, hi haurà ball amb Kool Age, gimcana nocturna, concert de Manu & The Vodka's i discomòbil.

El diumenge a les 12 del migdia tindrà lloc la missa solemne a l'església de Santa Coloma, seguida d'un aperitiu a la plaça Major i la ballada de sardanes amb la cobla Juvenil Ciutat de Solsona a l'aparcament d'Enclar. L'arrossada popular es repartirà allà mateix a les 14 hores. A la tarda, es farà el concurs de botifarra, havaneres i rom cremat, i ball de tarda per a la gent gran. A la nit serà torn de la Nit del Rock amb actuacions dels grups Freyja, Perifèria i Pas'n'fals, que acabarà amb discomòbil a la matinada.

La festa major clourà el dilluns amb festa de l'escuma a les 11 del matí a la plaça Major, karaoke i xocolatada a la tarda i fi de festa a les 22.30 hores amb el ball de nit a càrrec de Duet Join i discomòbil amb DJ Andrius. 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts