CONSELL DE COMÚ

Ordino bonificarà un 90% la construcció d'habitatge destinat a lloguer

Tudó considera que la corporació hauria d'impulsar polítiques per ajudar el jovent que es veu obligat a abandonar la parròquia

Consell de comú d'OrdinoMireia Reynal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Ordino ha aprovat avui durant la Sessió de consell de l'ens comunal una ordinació tributària que permetrà bonificar el 90% de la construcció d’aquells pisos que es destinin a l’ús de lloguer. Així, la subvenció, que fins ara es trobava al 75%, augmenta un 15%. “Es tracta d’una mesura molt bona perquè el propietari o el promotor en qüestió tindrà menys cost quant a les despeses de construcció” ha destacat el conseller deX’Ordino Enric Dolsa. “El comú vol facilitar al màxim que es construeixin pisos de lloguer” ha assegurat per la seva banda el cònsol major de la parròquia, Josep Àngel Mortés, mentre ha informat que el comú ja té constància de dues entrades de propietaris interessats en la construcció.

La iniciativa, però, no contempla que aquesta acció tingui cap repercussió directa al preu final del lloguer de l’immoble. Un fet que, segons Mortés, s’escapa de la competència de la corporació. “El comú no pot controlar això. Aquest país és un mercat lliure” ha apuntat Dolsa.

Per altra banda, la representant de la formació Movem Ordino Sandra Tudó ha proposat que el següent pas que s’hauria de plantejar el comú hauria de passar per impulsar polítiques per ajudar el jovent que es veu obligat a abandonar la parròquia per l’alt cost dels preus dels pisos de lloguer.

tracking