x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

La piscina dels Serradells reobrirà l'1 de setembre

El comú ha organitzat una exhibició de natació sincronitzada per reinaugurar la instal·lació dijous vinent
Exhibició per reinaugurar la piscina dels Serradells

Exhibició per reinaugurar la piscina dels Serradells

Exhibició per reinaugurar la piscina dels Serradells

Comú
Actualitzada 28/07/2022 a les 12:50
La reconstrucció de la piscina olímpica dels Serradells afectada per l'incendi del 22 de novembre del 2018 ha acabat i obrirà al públic l'1 de setembre. El comú ha anunciat aquest matí que el Centre esportiu es reestrenarà amb un acte institucional dijous vinent a la tarda com a preàmbul de la festa major de la capital que inclourà una exhibició de natació sincronitzada.

L'acte institucional serà obert al públic amb reserva prèvia a la web del comú i l'assistència d'autoritats i clubs i entitats de la parròquia que han utilitzat la piscina. L'exhibició anirà a càrrec de Gemma Mengual i el duo mixt format per Emma Garcia i Pau Ribes. 

Les tasques de reconstrucció de la piscina de 50x21 metres es van iniciar el febrer del 2021 i han consistit en la "finalització i refecció dels treballs de de rehabilitació de la façana, que s'estaven executant en el moment del sinistre". L'estructura de la coberta, el fals sostre, les grades i elements de la piscina afectats per l'incendi també han estat reconstruïts i s'ha revestit amb material ceràmic el vas de la piscina i les platges i s'han renovat els pòdiums o sureres. 

El comú d'Andorra la Vella remarca que la piscina respecta els criteris d'eficiència energètica i compta amb aïllaments de base mineral no inflamables ni combustibles. L'escalfament de l'aigua es fa amb l'intercanviador d'aigua calenta de l'energia de la xarxa de calor del Centre de Tractament de Residus. 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts