CONSELL DE COMÚ

El bus comunal de la Massana, gratuït a partir de l'1 de setembre

No caldrà adquirir una targeta o una aplicació per fer ús del servei

Consell de comú de la Massana d'avuiComú Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei de transport comunal de la Massana serà gratuït a partir de l'1 de setembre. La cònsol major, Olga Molné, ha detallat avui al migdia en sessió de consell de comú que tothom hi podrà accedir, tant residents com turistes, sense haver d'adquirir una targeta o fer ús d'una aplicació. "Volem facilitar al màxim l'ús del transport públic", ha afirmat.

En el ple també s'ha adjudicat la gestió de la deixalleria de les Valls del Nord, servei mancomunat entre Ordino i La Massana, a l'empresa Pirinenca de Serveis. La cònsol menor, Eva Sansa, ha puntualitzat que l'externalització permetrà estalviar uns 20.000 euros als comuns d'Ordino i la Massana en costos i ampliar els horaris d'obertura.
Un altre dels punts destacats del consell ha estat l'adjudicació d'una part de la primera fase de les obres d'adequació del Parc de Santa Caterina. Les obres començaran cap al setembre, tindran una durada d'uns tres mesos i costaran 844.394, 92 euros. El cost total de la primera fase és d'uns 1.260.000 euros.
tracking