Espectacle lluminós amb drons per la festa major

El comú ha anul·lat els focs d'artifici i, en el seu lloc, 120 aparells s'enlairaran des del pati de l'Escola Andorrana

Mireia Codina i Àngel Alonso durant la presentacióComú Sant Julià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Sant Julià amb col·laboració amb el centre comercial Epizen, han decidit anul·lar els tradicionals focs artificials de festa major i en el seu lloc es farà un espectacle lluminó si musical amb drons, per primera vegada al país, segons informa l'ens comunal lauredià en un comunicat. Així s'ha acordat davant la situació de sequera i el risc d'incendi.

En aquest sentit, el dimarts 2 d'agost a les 22.30 hores,120 aparells s'enlairaran des del pati de l'Escola Andorrana Per fer figures geomètriques lluminoses de temàtica relacionada amb la Festa Major a uns 150 metres per sobre del terra. L'espectacle es podrà veure des de diversos indrets com ara la plaça Laurèdia o la de la Germandat amb la música deRàdio Festa Major (98.5 FM) que acompanyarà el show, segons informa l'ens comunal. Per això, s'instal·laran tres altaveus,un a la plaça del Solà, un altre a la plaça de la germandat i un tercer al barri de Rocacorba.

Per altra banda, la cònsol menor, Mireia Codina, ha explicat quedes de fa un any, l'ens comunali Epizen van tenint converses per explorar diversos àmbits de col·laboració i aquest és el primer just un dia abans que el centre obri les portes en una primera fase. En aquest cas, el cost total de l'esdeveniment és de 19.000 euros que assumirà íntegrament Epizen.

tracking