La Serenalla preveu tancar amb uns 16 mil visitants

La quarta edició de l'esdeveniment finalitza avui amb la festa-concert de diferents discjòqueis

Un dels espais de la SerenallaCOMÚ DE LA MASSANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La quarta edició de la Serenalla arriba avui al final amb un alt volum de visitants, vendes i participació a les diferents activitats, segons informa el comú massanenc en un comunicat. En aquest sentit, tant la coordinadora de la Serenalla com el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, han remarcat que s'ha aconseguit crear un producte de qualitat i diferentcia i amb gran varietat de públic.

Pel que fa a l’afluència de públic, el comú preveu tancar la Serenalla amb uns 16 mil visitants, més d’un 30% més que en la passada edició, tot i que les xifres es podran concretar-se millor amb un concert dels disjòqueis André Vincenzzo i Carlos Domínguez&John Holt. Per altra banda, en aquesta edició han participat unacinquantena d’estands, dels quals el 85% són del país i la resta participen en els principals Markets que tenen lloc sobretot a la costa catalana.

Així mateix, la corporació destaca que l'espai Àgoracontinua sent un dels elements diferenciadors de la Serenalla Market, amb un públic amb ganes de participar en les diferents temàtiques i taules rodones proposades. L'esdeveniment ha acollit també activitats infantils, performances artístiques i sessions de ioga, entre d'altres.

tracking