Escaldes celebra la Festa Holi i anul·la el castell de focs

L’aparcament dels Veedors va omplir-se ahir de nens i nenes que van gaudir de la festa de l’escuma

Festa Holi a Escaldes-EngordanyComú d'Escaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Escaldes-Engordany continua la festa major amb la Festa Holi a l'aparcament dels Veedors que s'ha omplert de màgia i de somriures plens de colors.

El comú ha decidit anul·lar el castell de focs de la festa major a causa de l'elevat risc d'incendis al país. L'esdeveniment estava previst per dimarts 26 de juliol a les 22.30 hores, per tancar la festa major i s'ha hagut de cancel·lar.

Festa de l'escuma pels petits

L’aparcament dels Veedors, al Prat del Roure, va omplir-se ahir, a un quart de set de la tarda, de nens i nenes que no volien perdre’s la festa de l’escuma, un dels actes centrals del programa infantil de la festa major d’Escaldes-Engordany. La festa de l’escuma va ser el punt àlgid d’una tarda de remullada que els més petits de la parròquia van agrair després de setmanes de temperatures rècord. I és que de cinc de la tarda a vuit del vespre els inflables aquàtics del carrer dels Veedors van fer passar la calor als més joves.

Si els protagonistes de la festa, ahir a la tarda, van ser els nens i nenes, al tancament d’aquesta edició va començar un dels actes amb què l’organització, la Unió Pro-Turisme d’Escaldes-Engordany, va volgut atraure el públic més gran: el concert de nit, que va anar a càrrec del duo Josep Bartomeus i Edu Naranjo i que va fer un repàs dels clàssics del pop i el rock a l’escenari de l’aparcament dels Veedors. La festa continua avui.

Festa major en remull per als més petits

Festa de l'escuma, ahir a l'aparcament dels Veedors.

tracking