Circulació

Canvis de circulació a Encamp per reparació del paviment

La circulació entre l'aparcament de Sant Miquel i la plaça dels Arínsols serà només de pujada des del 25 de juliol fins al 12 d'agost

Treballs de pavimentació des del 25 de juliol al 12 d'agostComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Encamp informa de modificacions puntuals en la circulació de les avingudes de Joan Martí i de François Mitterrand, en el tram comprés entre l'aparcament de Sant Miquel i la plaça dels Arínsols. Les afectacions, provocades pels treballs de reparació puntuals del paviment, es desenvoluparan des del 25 de juliol fins al 12 d'agost.

En aquest sentit, durant tres setmanes la circulació serà només en sentit de pujada des de l'aparcament i fins a la plaça, i estarà prohibida la circulació als vehicles de més de 3,5 tones. D'altra banda, l'ens concreta que la zona de càrrega i descàrrega es concentrarà davant de l'hotel Oros per a furgonetes, i pels vehicles de gran tonatge se n'habilitarà un de provisional davant de l'edifici de serveis de l'antiga casa comuna. Un agent de circulació regularà el trànsit per facilitar l'estacionament i facilitar la circulació.

Modificacions a la L2 i L4

Les parades de l'L2 i l'L4, compreses entre la plaça de Sant Miquel i la rotonda de la benzinera de l'avinguda François Mitterrand amb la carretera de l'Obac, quedaran anul·lades mentre durin les obres. Al seu lloc s'habilitarà una parada provisional a la rotonda del Prat de Genial amb el carrer del Mirador.

Recollida d'escombraries

Els punts de recollida d'escombraries del carrer René Baulard i de l'aparcament de Sant Miquel quedaran inoperatius tres setmanes. El comú recorda que els punts més propers per dipositar els residus seran l'aparcament de Prat de l'Areny i a la part baixa de l'aparcament de Sant Miquel i al carrer del Tremat.

No es preveuen canvis en el servei del transport a demanda, L'Uclic, tot i que poden veure's modificades uns mestres les parades ubicades en el tram de les obres.

tracking