La carretera de Comallemple, per a ciclistes el cap de setmana

El telecabina d’Arinsal serà d’accés gratuït per a tothom

Ciclistes d'Andona a Comallemple.COMÚ DE LA MASSANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Doble novetat a la Massana. D’una banda, a partir d’aquest dissabte s’obrirà al públic el telecabina d’Arinsal, una petició del teixit empresarial del quart. D’altra banda, el mateix dia es tancarà la carretera de Comallemple, per destinar-la a ús ciclista, des de les vuit del matí fins a les 12 del migdia.

El projecte donarà el tret de sortida aquest dissabte, 23 de juliol, amb una sortida de bicicleta de carretera, a càrrec d’Andona, dins el marc de la Serenalla Market. Del 23 de juliol al 4 de setembre, el cap de setmana, els ciclistes tindran una via segura per poder fer els entrenaments. La proposta s’emmarca en el pla cicloturista de la Massana i en la campanya del Govern Andorra Territori Ciclista.

L’accés a l’estació quedarà garantit amb el telecabina d’Arinsal, que serà gratuït per a tothom. La idea d’obrir el giny va ser dels hotelers d’Arinsal i Erts. “Ens van fer la demanda perquè consideren que és un bon atractiu turístic per als seus clients i ens va semblar una proposta excel·lent, que a més ens quadra amb el projecte de tancar la carretera per destinar-la a ús ciclista els caps de setmana”, explica el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà. El cost global de mantenir obert el giny fins al setembre serà de 12.000 euros, que seran assumits pel comú.

El conseller també remarca la importància de destinar la carretera al ciclisme, l’activitat estrella de l’estiu a la Massana: “Ens hem situat com a capdavanters en el sector de la bicicleta de muntanya, però també volem incidir en la bicicleta de carretera, oferint una via segura per a la pràctica del ciclisme”.

tracking