La modificació del POUP pel pulmó verd al Clot d'Emprivat, al proper consell de comú

Escaldes-Engordany aprovarà properament la concessió per construir l'aparcament de l'Escaler

Inauguració aquest matí del nou aparcament comunal de l'Étang SaléComú d'Escaldes-Engordany / Jonathan Gil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, ha anunciat avui al migdia que properament se sotmetrà a votació en consell de comú una modificació del Pla d'Ordenació i Urbanisme Parroquial (POUP) per garantir que el 50% del sòl propietat de particulars al Clot d'Emprivat s'alliberi per a ús públic. La mesura permetrà mantenir un pulmó verd a la zona. La proposa arriba després de mesos de negociacions amb els propietaris.

La mandatària també ha explicat que l'ordre del dia del proper consell de comú inclourà l'aprovació de la concessió per construir l'aparcament de l'Escaler. L'espai disposarà d'unes 400 places, però no obrirà fins d'aquí a uns tres anys perquè les obres són "d'una certa complexitat".

D'altra banda, Gili no ha descartat que sigui el mateix comú el qui assumeixi la construcció i gestió dels pisos socials a l'avinguda del Pessebre. Tot i que inicialment va plantejar-se d'encarregar el projecte a una empresa privada, la cònsol major ha afirmat que el comú té la capacitat financera per fer la inversió.

Gili ha inaugurat aquest migdia el nou aparcament comunal de l'Étang Salé. L'equipament és obert des d'avui i disposa de 94 places, la majoria de les quals són de rotació.

tracking