x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Patrimoni

La història de la vall del Madriu en podcast

La iniciativa comptarà amb vuit capítols per donar a conèixer el patrimoni natural, el patrimoni cultural o el senderisme
El podcast 'Històries de la vall'

El podcast 'Històries de la vall'

El podcast 'Històries de la vall'

Actualitzada 14/07/2022 a les 17:32
La vall del Madriu-Perafita-Claror arrenca un nou projecte de difusió del patrimoni amb l'estrena dels dos primers episodis d''Històries de la vall, el podcast de la vall del Madriu-Perafita-Claror', que ja es troben disponibles a les principals plataformes de podcasting. Segons s'informa en nota de premsa, la iniciativa comptarà amb un total de 8 episodis que s'aniran penjant durant l'estiu i que tractaran diferents temàtiques com el patrimoni natural, el patrimoni cultural, el senderisme o dormir en un refugi.

Nou itinerari
Tanmateix, s'informa de la inauguració de 'les cabanes de la vall del Madriu', un nou itinerari que ha estat creat per David Mas i proposa una excursió de 6 hores i mitja i de dificultat mitjana. La ruta s'inicia des del camí dels Matxos fins al pla de l'Ingla, passant per algunes de les cabanes que en els darrers segles van ser utilitzades pels pastors. D'altra banda, es posa en marxa la 3a edició del concurs de fotografia 'Descobreix la vall del Madriu-Perafita-Claror', obert a majors de 18 anys i que repartirà 600 euros entre els guanyadors. 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts