Cultura

Música, dansa i art al 'Colors de música' d'Escaldes

El comú manté l'aposta pels artistes locals

El comú d'Escaldes presenta la programació del 'Colors de música'Comú d'Escaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Escaldes-Engordany ha presentat aquest matí la programació del 'Colors de música' d'aquest estiu amb una cinquantena d'actes que giraran entorn de la música, dansa i art durant el mes de juliol, agost i setembre. El cartell inclou elsdillunsde dansa, l'Engordany a duo i els pícnics al Prat del Roure, fent una aposta pels artistes del país, segons declara el conseller de Vida Cultural, Valentí Closa.

La programació comença avui amb el concert dels finalistes delSaxFest,GiorgiDzhishkarianiiLouísHognon, acompanyats d'un quartet de l'ONCA. A més, aquest dissabte hi haurà l'última ballada de sardanes del mes amb la Cobla Principal de Berga a la plaça Coprínceps, i el festival de Festa Major de l'Esbart Santa Anna a la sala Prat del Roure. Tanmateix, l'esbart oferirà un espectacle de dansa el dilluns vinent a la plaça Coprínceps i l'endemà l'ONCAoferirà el concert 'Electropentagrama'.Finalment, el dimecres 20 de juliol l'Espai Caldes acollirà un concert i una visita guiada a l'exposició 'Una poètica del vertigen'.

Pel mes d'agost el comú proposa espectacles de dansa cada dilluns al Parc de la Mola, visites d'art els dimarts i concerts els dimecres amb col·laboració de la FundacióONCA. A més, els dijous 11 i 25 d'agost es faran dos concerts a l'aire lliure als exteriors del Prat del Roure a càrrec deCeceGianottii QuartetKalima. El cap de setmana del 6 i 7 d'agost l'Animal Escola de Teatre oferirà diversospassisde 'Turistes i banyistes', mentre que el dia 20 hi haurà una ballada de sardanes i un concert deClaudioAstronio, pertanyent al Festival InternacionalORGUE&nd. A més, del 26 al 4 de setembre el 'Sabors d'estiu' organitzarà concerts diaris a la plaça de l'Església amb gastronomia i vermuts.

El programa del 'Colors de música' finalitza amb dos tallers de moda el 15 i el 24 de setembre i un concert del festivalORGUE&ndambAlessandroBianchi.

tracking