Marsol proposarà dividir la zona d'administració única del Madriu

La cònsol considera que és la solució per evitar "problemes"

Inici de les obres de desplegament de la xarxa cogeneració i embelliment al carrer Prat de la CreuComú d'Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Conxita Marsol creu que ha arribat l'hora de fer "un pas endavant" i dividir la zona d'administració única de la vall del Madriu entre les parròquies. La cònsol major d'Andorra la Vella presentarà la proposta al pròxim consell de comú, que se celebrarà aquest dimecres, i si s'aprova traslladarà la iniciativa a la corporació d'Escaldes-Engordany.

Marsol ha explicat que l'administració única es va pactar fa 32 anys i que "com tot a la vida, ha d'evolucionar". En definitiva, considera que "ja no té sentit" continuar amb el conveni de l'any 1988 i que "ha arriba el moment que aquests límits es converteixin en límits de divisió de parròquia". En aquest sentit, defensa que "ja tenim els límits fets d'aquesta part" i proposa que el límit que actualment assenyala l'administració única sigui la divisió de parròquia.

Aquesta proposta arriba després que Marsol interposés un requeriment a l'administració encapçalada per Rosa Gili, perquè modifiqui l'ordinació sobre la prohibició de l'accés rodat a la vall del Madriu. Marsol considera que amb la divisió "ens evitarem aquests problemes i haver d'exigir que es compleixi la legalitat i els convenis vigents".

Obres a Prat de la Creu

FEDA inicia avui les obres de la xarxa de calor, que anirà des del carrer del Consell General fins al final del carrer Prat de la Creu. El comú d’Andorra la Vella aprofitarà les obres per envellir una de les voravies del carrer.

tracking