Parròquies

Canillo suspèn els actes de foc de les festes i tanca berenadors

La passada nit els focs d'artifici de la festa major de Soldeu van provocar un incendi a la zona

Camió dels bombers.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Canillo ha anunciat que tanca les zones de graella de berenadors i suprimeix els actes amb foc de les festes d'aquest cap de setmana. A través de Twitter l'ens ha concretat que la decisió ve presa per l'incendi provocat ahir a Soldeu pels focs d'artifici de la clausura de la festivitat de la localitat. Els bombers informen que van rebre l'avís a les 22.17 de la nit, quan diversos veïns van alertar que veien foc a la muntanya.

El cap de guàrdia concreta que l'incendi va ser causat per les guspires del castell de focs i les flames van afectar uns 200 metres quadrats de superfície, a prop del restaurant la Cort dePopaire. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar dotacions del Pas de la Casa, de Canillo i d'Andorra la Vella, ascendint a un total d'onze efectius. El foc va ser controlat a la 1.30 de la matinada i durant tota la nit la policia, el servei de circulació i el cos de bombers han fet ronda per si aquest revifava. El cap de guàrdia explica que a les 7 del matí d'avui s'han produït dues columnes de fum que no han transcendit. Finalment, avui a les 17.52 hores s'ha donat el foc per extingit i s'ha retirat el material d'extinció.

D'altra banda, el cap de guàrdia ha alertat que l'onada de calor i la pujada de temperatures prevista pelspropers diespodria elevar el risc d'incendi a finals de setmana.

tracking