Més de 300 assistents a la projecció musical i lumínica d'Engolasters

El cicle 'Encamp en Clau de Llum' va arrencar ahir a la nit i continuarà l'11 d'agost amb "Credere"

Espectacle "La màgia de la llum i la música a Engolasters"Comú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cicle 'Encamp en Clau de Llum' va arrencar ahir a la nit amb l’espectacle "La màgia de la llum i la música a Engolasters" que va aplegar més de 300 assistents i va tenir lloc als voltants del llac d’Engolasters, aprofitant la natura i els diferents espais de la zona, segons informa l'ens comunal en un comunicat. En aquest sentit, la nit va començar amb l'actuació de l'Esbart Sant Romà, després es va realitzar una projecció musical i lumínica creada per l'ocasió que traslladavaa un bosc màgic a través del so dels animals i d’un petit itinerari instal·lat als arbres jugant amb la geometria. La corporació destaca que lacreació lumínica projectada ha comptat amb la col·laboració de l’artista audiovisual Tom Carr, reconegut expert internacional en el món audiovisual i la companyia Slide Media Studio, fundada per Fausto Morales. Seguidament l'espectacle va acabar amb l'actuació musical deewis Enma & the BCN Fireballs que van versionargrans clàssics dels artistes més reconeguts des de finals dels 50’s fins a mitjans dels 60’s.

El comú recorda que el cicle continuarà l'11 d'agost amb "Credere"una proposta de dansa de la Fundació Escena Nacional Andorrana que tindrà lloc a les 22 hores a l’Església de Santa Eulàlia de la parròquia encampadana.El següent acte serà el Mapping "La història del Pas de la Casa" que estava

programat pel 6 de juliol, però a causa de les condicions meteorològiques, es va haver d'ajornar al 30 d’agost.El 31 d’agost hi haurà l’espectacle “La Màgia de la llum i la música a les Abelletes”, que consistirà en una projecció lumínica i musical damunt de la vegetació i l’aigua de l’estany de les Abelletes. El cicle acabarà l'1 de setembre amb el Mapping "El castell de les Bons" a les 22 h de la nit a la Torre dels Moros d’Encamp. L’espectacle explicarà la història d’aquest punt emblemàtic de la parròquia i el lligam amb la creació d’Andorra, segons destaca l'ens comunal.

tracking