la nova atracció turística

El pont tibetà de Canillo ja ha rebut gairebé 6.500 visitants en vint dies

El cònsol major de Canillo remarca que s’estan complint les previsions, amb una clientela de proximitat

Un grup de visitants passejant pel pont tibetà.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pont tibetà, que connecta la zona de l’Armiana amb la de la Cauba i té una longitud de més de sis-cents metres, ha rebut gairebé 6.500 visitants en vint dies, de l’11 al 30 de juny. Dos dies abans, el 9 i 10 de juny, es van organitzar unes jornades de portes obertes a les quals van assistir 1.736 persones. Així, en total, unes 8.200 persones han travessat el pont tibetà.

Hi ha l’opció de comprar l’entrada del pont combinant també la del mirador del Roc del Quer, i s’han adquirit gairebé unes 2.700 entrades. Són xifres registrades per l’oficina de Turisme de Canillo, que ha notat un increment notable de l’afluència de visitants al punt d’informació a causa d’aquesta nova atracció. El cònsol de Canillo, Francesc Camp, va valorar el primer mes de l’activitat: “Estem molt satisfets d’aquest primer mes de funcionament, les dades estan dins de les previsions que havíem fet.” I assegura que “la caminada de nou-cents metres per arribar al pont no està sent cap impediment en la decisió de visita”.

El 40% de les visites durant aquests vint dies han tingut lloc entre les onze del matí i les dues del migdia, i la gran majoria del públic que ha visitat la nova atracció turística prové de diferents parts de Catalunya i només un 11% és resident a Andorra.

Des del comú de Canillo s’ha establert un màxim diari de 935 persones per tal d’assegurar que els visitants puguin gaudir d’una experiència sense aglomeracions. “Gràcies a la limitació d’aforament el visitant pot gaudir d’una experiència completa. La limitació de l’aforament afavoreix poder gaudir millor dels espais sense aglomeracions.” El dia de màxima afluència al pont va ser dissabte 25 de juny, durant el pont de Sant Joan, amb pràcticament 900 entrades vengudes, molt a prop del límit de 935 visites diàries. La nova passarel·la que connecta l’Armiana amb la zona de la Cauba està generant molta curiositat i interès, no tan sols als visitants i residents al país, sinó també per internet. Segons les dades dels cercadors Google i Google Maps, el perfil del pont tibetà de Canillo ha registrat més de 360.000 visualitzacions i prop de set mil interaccions directes, trucades, reserves, sol·licituds d’informació i indicacions de com arribar-hi.

Tot això durant els primers vint dies des de la seva obertura, el 9 de juny. L’horari d’obertura del pont durant el mes de juliol és de deu del matí a sis de la tarda, però es preveu ampliar l’horari de cara a l’agost.

DADES

Visitants

En total, unes 8.200 persones han travessat el pont tibetà des de l’obertura, a principi de juny, que es va iniciar amb dos dies de portes obertes.

Balanç

El comú de Canillo es mostra molt satisfet amb les dades d’afluència i assegura que aquestes xifres es troben dins de les previsions que havien fet.

Xifres

En total s’han adquirit 2.650 entrades combinades, que inclouen l’accés al pont tibetà així com també l’entrada al mirador del Roc del Quer.

tracking