El pont tibetà rep 6.500 visitants en vint dies

El comú remarca que s'estan complint les previsions d'afluència amb clients de proximitat

Primer dia de portes obertes al pont tibetà de Canillo

Primer dia de portes obertes al pont tibetà de CanilloFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els vint primers dies d'obertura del pont tibetà de Canillo han aplegat 6.473 visitants que s'afegeixen als 1.736 usuaris que van estrenar l'atracció de 603 metres de longitud en les dues jornades de portes obertes, segons informa el comú aquest matí. La corporació destaca que s'han complert les expectatives previstes per al juny amb l'afluència majoritàriament de clients de proximitat de Catalunya i un 11% de visitants del Principat.

El dia de màxima afluència va ser el dissabte 25 de juny amb 891 entrades venudes, a prop del límit de 935 visites diàries previstes per evitar aglomeracions. El comú detalla que entre l'11 i el 30 de juny s'han adquirit 2.643 entrades combinades per visitar el pont tibetà i el roc del Quer i que el 40% dels trajectes s'han fet entre les 11 i les 13 hores.

El cònsol major de Canillo, Francesc Camp, ha assegurat que amb les dades del juny "estem molt satisfets" perquè les previsions s'han complert. I assenyala que l'obligació de visitar el pont en autobús des de Canillo o des del pàrquing del mirador del roc del Quer i la caminada de 900 metres que s'ha de fer "no està sent un impediment en la decisió de visita. Al contrari, el visitant gaudeix d'una experiència completa, poden apreciar tant la bellesa de la vall del Riu desl del pont com una perspectiva global de la vall de Canillo des del camí". El comú recalca que l'oficina de turisme del poble ha notat un increment "notable" de l'afluència de visitants per la nova atracció.

tracking