Activitats

El jurat de Viles Florides visita la Massana

El comú ha mostrat els avenços d'enjardinament urbà amb la introducció el rec automàtic

Visita de Viles Florides a la MassanaComú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Massana ha rebut avui la visita del jurat del projecte Viles Florides que inclou 158 pobles i ciutats de Catalunya i Andorra que treballen "l'actuació real, conscient i sostenible en matèria d'enjardinament i paisatge urbà", segons explica el comú. Els integrants del comitè han fet un recorregut per la parròquia per comprovar "els avenços en matèria d'enjardinament, introduint el rec automàtic en diversos punts i apostant pels arbustos i les plantes vivaces, reduint les de temporada", assenyala el comú.

La corporació destaca que el jurat "ha valorat molt positivament" els treballs d'enjardinament i ornamentals que combinen les flors i les bicicletes i han mostrat interès pel jardí de pluja que hi ha a la zona de Terra Mora, a la carretera de Sispony. El comú remarca que es tracta del primer espai d'aquest tipus que es fa al país "amb un sistema per recollir les aigües de pluja, que es filtren de forma natural amb les arrels de les plantes i l'arbrat, reduint així les substàncies contaminants".

La Massana incideix que el pla de pacificació i amabilització de la parròquia inclou criteris de sostenibilitat i embelliment, introduint plantes per reduir la petjada de carboni i fer més atractives les zones de convivència.

tracking