Escaldes destina 8.000 euros a l'Andorra Fitness Challenge

La segona edició se celebrarà aquest cap de setmana al Prat del Roure i preveu atraure fins a 2.000 visitants

Aquesta segona edició s'ha ampliat el nombre màxim de participants a 200 equipsComú d'Escaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Escaldes-Engordany acollirà aquest cap de setmana la segona edició del’Andorra Fitness Challenge amb l’objectiu d’atraure fins a 2.000 visitants després d'ampliar el nombre màxim de participants a 200 equips, segons informa el comú escaldenc en un comunicat. En aquest sentit, el 2021la prova va tenir una participació de 149 equips i un total de 596 participants, el que va portar aproximadament uns 1.200 visitants.

Així, la prova se celebrarà el pròxim 9 i 10 de juliol al Prat del Roure i compta amb una subvenció de 8.000 euros del comú.La consellera de Promoció i dinamització turística i econòmica, Meritxell Massoni, ha destacat que el retorn al teixit econòmic de la parròquia ja va ser molt positiu l’any passat, quan es va ajudar els hotels amb paquets turístic en un moment de restriccions de mobilitat degut a la covid i ara es preveu que l’impacte sigui més important. De fet, la corporació destaca que els hotels estan alcent per cent d’ocupació gràcies en gran part a aquest esdeveniment esportiu.

L’Andorra Fitness Challenge és una prova puntuable en el circuit de la Fitness Challenge League. En aquesta segona edició, els equips estaran distribuïts en tres categories (Rookie, RX, Elit) i hauran de fer front a les proves preparades. Per la seva banda, el conseller d’Esports i TIC, Josep Batalla, ha destacat que el crossfit és un esport que cal recolzar i per això ha manifestat qu eel comú escaldenc i seguirà col·laborant.

tracking