PARRÒQUIES

Encamp recupera les nits d'estiu amb música i llum

L'Encamp en clau de llum torna al seu format original en diferents espais singulars de la parròquia

Començarà al Pas de la Casa amb la projecció del vídeo mapatge sobre la història de la vila

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encamp recupera 'l'Encamp en Clau de Llum del 2022', les nits d’estiu amb música i llum en espais singulars de la parròquia amb dos espectacles amb els quals tornarà al seu format original prepandèmia, segons informa l'ens comunal en un comunicat. Així, dimecres6 de juliol al Pas de la Casa a les 22 hores de la nit es projectarà el vídeo mapatge sobre la història de la vila fronterera a la façana de l’església de Sant Pere. Dijous 7 de juliol serà el torn de l'espectacle"La màgia de la llum i la música a Engolasters", que segons informa el comú encampadà, es tracta d'una creació original amb idea i música que transportarà a l'espectadorenmig d’un bosc màgic al bell mig de la natura amb el so dels animals, un petit itinerari que es succeeix pels arbres jugant amb la geometria.

La projecció lumínica i musical damunt de la vegetació dels voltants del llac d’Engolasters, continuarà amb l’actuació de l’Esbart Sant Romà amb la peça Encís i finalment amb l’actuació musical de Lewis Enma & the BCN Fireballs.

Així mateix,el cicle Encamp en Clau de Llum continuarà l'11 d’agost amb l’actuació de l’Escena Nacional d’Andorra i l’espectacle Credere a l’església de Santa Eulàlia. El dia 31 d'agost la projecció lumínica i musical es trasllada a l’estany de les Abelletes, amb "La màgia de la llum i la música a les Abelletes" que contempla també l’actuació musical de Lewis Enma & the BCN Fireballs, a les 22 hores de la nit. L’accés fins a l’estany serà un camí il·luminat que permetrà gaudir d’una passejada nocturna fins a arribar a la zona on es farà la projecció, segons destaca la corporació.

El dia 1 de setembreserà el torn del "Mapping, el castell de les Bons", una projecció musical i lumínica a la Torre dels Moros que serà el darrer dels espectacles inclosos en l’Encamp en Clau de Llum del 2022. L’horari serà l’habitual a les 22 hores de la nit. L’espectacle explicarà la història d’aquest punt emblemàtic de la parròquia i el lligam amb la creació d’Andorra i el concert.

tracking