x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

Marsol ajorna el projecte del telefèric de Carroi

La cònsol de la capital no descarta el giny i afirma que es posposa per l'encariment dels materials
Conxita Marsol a l'Andorra la Vella en flor

Conxita Marsol a l'Andorra la Vella en flor

Conxita Marsol a l'Andorra la Vella en flor

Fernando Galindo
Actualitzada 04/07/2022 a les 18:14
La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha assegurat que el projecte del telefèric fins al pic de Carroi "no està descartat, però si bastant ajornat". Marsol apunta que hi continua creient "fermament" i que creu que si no pot el pot dur a terme aquesta corporació, "la següent l'hauria de tirar endavant". La cònsol ha justificat aquest ajornament a l'encariment dels materials a causa de la pandèmia, que fan que "sigui complicat que el sector torni a apostar pel projecte", en declaracion aquest matí en la presentació dels eventuals d'estiu.

Conxita Marsol ha recordat que la idea era tirar-lo endavant amb inversió privada, fet que ara mateix no seria possible. Per això assegura que caldria tornar a plantejar el projecte i "canviar el xip" per fer una aposta des de la inversió pública. 

Plantejar un nou vial
Marsol també ha fet al·lusió al col·lapse que ha viscut la capital aquest cap de setmana amb la celebració de la prova esportiva de l'Ironman, i en general "cada dia, durant l'entrada i sortida de les escoles". La cònsol ha fet una crida a plantejar canvis d'hàbits, a deixar els cotxes i a fer un major servei del transport públic o a anar a peu. Tot i això, Marsol ha reconegut que "indistintament s'ha de començar a replantejar un altre vial": "Si s'organitza la zona de l'Ubach hi aniran vials que haurien de ser els que faran una mica de pulmó d'Andorra la Vella. El carrer Prat de la Creu és molt urbà i cada vegada ho hauria de ser més, el que avui és el Prat de la Creu s'hauria de traslladar a l'avinguda Tarragona i l'avinguda Tarragona a algun tipus de vial que hauria d'anar per la zona de l'Obac", ha exemplificat Marsol, deixant clar que això seria en un futur llunyà. "Ara s'urbanitzarà un altre tros passat la Borda Nova i si finalment urbanitzem tota la zona de l'Estadi Comunal per fer el multifuncional s'hauria de fer algun canvi al vial que hi ha fins ben avall", ha afegit.
  • #9 tret56
    (04/07/22 20:00)

    Diuen ajornar per quedar bé.

    No es ajornar. Es Suspendre definitivament un projecte de megalòmanes.

    Respondre
  • #8 Calla calla
    (04/07/22 19:36)

  • #7 Lluc
    (04/07/22 16:19)

    Ara que anul.lin la bestiesa que s'han inventat a la Caubella i deixin de fer rucades i es posin a governar per TOTS i no només pels quatre de sempre.

    Respondre
  • #6 Maria
    (04/07/22 16:11)

    A fer guardiola pels temps díficils que ens esperen, i a deixar descansar la naturalesa que al final el país semblarà una fira de festa major.

    Respondre
  • #5 Ricard Farrero
    (04/07/22 15:52)

    Això fa comença a fer olor a eleccions!!!!

    Respondre
  • #4 us
    (04/07/22 15:39)

    Per a quan una noria dalt de tot a carroi??

    Respondre
  • #3 Ajornar? No crec
    (04/07/22 15:30)

    No és que ajorni res és que els preus és duplican o triplican i pinta xungo de varitat, vaja una per ajornar res, algú li deu haver parat els peus perquè la tosuneria d'aquesta senyora no te límits

    Respondre
  • #2 La festa s'acabat
    (04/07/22 15:26)

    Tant xuclar de la mamrella, l'han deixat eixuga.

    Respondre
  • #1 Mascarita
    (04/07/22 14:56)

    Te que cambiar ella el xip amb lo del teferic. Muy mala idea va a destrozar la naturaleza y perturbar el medi ambient. I de on saca tantes diners ultimament es increible

    Respondre
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts