PARRÒQUIES

La Massana comptarà amb música, dansa, circ, jocs i xerrades aquest estiu

L’antiga Casa Comuna serà l’escenari de la narració d’històries sobre la parròquia

Presentació de l'oferta cultural aquest matíComú de la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Massana ha presentat la programació cultural prevista per l'estiu, concebuda sobretot pel públic familiar, segons informa el comú en un comunicat. Així, dins el cicle "Dimecresde Xics", al Prat Gran, hi haurà dues sessions de jocs d'aigua, a càrrec deLudiespai. També s'ha programat l'espectacle itinerant "El meu Amic Brutus", amb la companyiaTotilau, l'espectacle de contes "Giravolta Titelles" amb Galiot Teatre i jocs de fusta de gran format, amb la Moixera.

D'altra banda, la corporació informa que els "Dijousa la Fresca", a la plaça de les Fontetes, presenta cinc espectacles de disciplines variades, amb artistes del país. En aquest sentit, obrirà el cartell l'espectacle de circ "Entreteixits", amb la CompanyiaRiguel, amb els acròbates aerisMeriRabassa i Miquel Carbonell. La cantant Júlia Amor, que ja va actuar al Sant Antoni Festival, torna a la Massana amb el seu darrer treball. A l'estiu massanenc també hi haurà dansa contemporània, amb RosaMariHerradori Emma Riba, que presentaran "Bram" i la Jove Companyia Nacional de Dansa d'Andorra s'estrenarà amb una versió adaptada per a espais exteriors del seu primer espectacle. L'oferta dels "Dijousa la fresca" es completa amb el concert deManuandtehVodkasi les seves versions de rock més clàssic i divertit.

A més dels espectacles de carrer, la Massana incorpora l'antiga Casa Comuna com a escenari artístic, segons informa la corporació. Així, l'historiador i escriptor AlfredLlahíoferirà "Històries en comú", una compilació de narracions anecdòtiques, de bugada, sobre l'orografia de la parròquia i també capítols històrics de diferents èpoques. Una altra de les propostes de l'estiumasssanencserà el tradicional Concert de Sant Roc, que enguany "serà un maridatge molt especial, ja que combinarà la música d'orgue amb les sardanes, introduint instruments com la tenora i el flabiol", segons ha explicatForné. També s'organitza el Roser de la Massana i diferents festes majors.

tracking