PARRÒQUIES

Activitats esportives a l'aire lliure a Encamp i al Pas de la Casa

El comú preveu fer cycling, ioga, sumba, circuit training, aiguagim i marxa nòrdica

Presentació de les activitats d'estiu a la parròquia d'EncampComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encamp i el Pas de la Casa acolliran més de 100 sessions

d’activitats dirigides a l’aire lliure del 4 de juliol al 3 de setembre en el marc de les activitats esportives outdoor programades per aquest estiu, segons ha informat el comú encampadà en un comunicat. La iniciativa que es porta a terme per tercer any consecutiu, forma part delpla de xoc endegat pel comú amb la voluntat de dinamitzar l’espai públic de la parròquia amb activitats a l'exterior.

El conseller d'Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernandez, ha destacat que s'han ampliat tant les activitats com el pressupost que s'hi destina. En aquest sentit, les activitat d'Encamp contemplen sessionsde cycling, aiguagim, ioga i circuit de trainint. També hi haurà sessions de marxa nòrdica, així comsessions especials de ioga a la natura a Sant Romà de les Bons,al Llac d’Engolastersi a la terrassa panoràmica de l’edifici de Solanelles.

Al Pas de la Casa s'hi faràcircuit training, sumba, sessions especials de ioga a la naturaa la terrassa La Plage Blanche ial Llac de les Abelletes i dues sessions de cycling naturaa la terrassa panoràmica de Solanelles.

tracking