x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

La recollida porta a porta s'implantarà a Terra Vella

El comú posa en marxa una minideixalleria a l’Estació d’Autobusos
La nova minideixalleria comunal.

La nova minideixalleria comunal.

La nova minideixalleria comunal.

tony lara / comú alv
Actualitzada 28/06/2022 a les 12:54
El sistema de recollida de residus porta a porta iniciat el setembre passat a la zona del Cedre de Santa Coloma es posarà en marxa a partir de la tardor també per als 600 residents del carrer Terra Vella, segons va informar ahir el comú d’Andorra la Vella en un comunicat. Així, aquest sistema es basa en la treta dels residus convenientment classificats per part dels veïns entre les nou del vespre i les onze de la nit. Cada dia els residus sòlids urbans, tres cops per setmana els envasos, dues vegades el paper i el cartró i un cop el vidre.

El conseller de Sostenibilitat i Innovació, Gerard Estrella, ho va explicar ahir al matí i va detallar que el carrer Terra Vella disposarà d’una minideixalleria per poder reciclar fora dels horaris establerts i altres tipus de materials, segons van assenyalar fonts del comú de la capital. Per altra banda, a la zona del Cedre se substituirà la minideixalleria provisional per una de definitiva, com les que hi ha als aparcaments del Parc Central, del Valira i de Meritxell, i, des d’ahir, també a l’aparcament de l’Estació Nacional d’Autobusos. Aquesta és la quarta que es posa en marxa.

En aquest sentit, a les minideixalleries, a banda de poder reciclar envasos, vidre i paper i cartró, també s’hi poden dipositar bateries, petits electrodomèstics, tòners, pintures aerosols, olis vegetals, petits mobles, pneumàtics, piles, bombetes i fluorescents, discos i radiografies, va recordar el comú.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts