x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

Oberta la piscina exterior dels Serradells

Banyistes a la piscina.

Banyistes a la piscina.

Banyistes a la piscina.

COMÚ / TONY LARA
Actualitzada 25/06/2022 a les 12:05
Entrada gratuïta i diverses activitats i jocs aquàtics per a la mainada amb monitors. Aquesta va ser la manera de celebrar la reobertura de la piscina exterior dels Serradells, que va tornar a obrir ahir les portes després de tres anys sense fer-ne ús i que restarà oberta fins al 7 de setembre. Una primera jornada de portes obertes que, coincidint amb Sant Joan i la Festa del poble d’Andorra la Vella, va atreure sobretot públic juvenil.

D’aquesta manera, la reobertura ha suposat l’assoliment de l’objectiu que el comú s’havia marcat quant a dates, ja que al març la corporació feia públic el propòsit de poder inaugurar, precisament, el 23 de juny.

El concurs es va adjudicar per un import de 535.905,24 euros i els treballs s’han allargat durant 12 setmanes. L’equipament s’ha impermeabilitzat durant aquests mesos i properament s’espera la reobertura de la zona de la piscina interior, molt malmesa arran de l’incendi del 2018. Marsol ja va anunciar el juny del 2021 que les piscines dels Serradells obririen l’estiu d’aquest any.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts