Les obres de l'espai jove al camp de Santa Caterina, al setembre

El comú retirarà els elements que hi ha ara a la zona i hi construirà un camp de futbol-7, un de bàsquet 3x3 i un ‘skatepark’

Els equipaments esportius actuals al camp de Santa Caterina.COMÚ DE LA MASSANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les obres per transformar el camp de Santa Caterina en el punt de trobada principal per als joves de la parròquia començaran al setembre, segons va explicar en declaracions al Diari el conseller d’Educació, Joventut i Esports de la Massana, Kevin Poulet. L’objectiu de la corporació és remodelar l’espai i adaptar-lo a les necessitats dels “joves d’entre 12 i 30 anys”. En la primera fase dels treballs tots els elements que hi ha avui dia –la pista de petanca, el camp de futbol-7, l’skatepark i les casetes prefabricades– es retiraran de la zona. Un cop estigui buida, s’hi construirà un camp de futbol-7, una pista de bàsquet 3x3 i un parc per a skaters i patinadors. “Esperem que puguem inaugurar aquest nou espai l’estiu de l’any que ve. Tot dependrà de si hem d’aturar les obres o no a l’hivern per les condicions meteorològiques”, va apuntar el conseller.

El comú va treure a concurs la primera fase de les obres del camp de Santa Caterina fa un mes, i el termini per presentar-hi ofertes acaba dijous 30 de juny a les dotze del migdia. Els detalls de la segona fase dels treballs encara estan per definir. Tot i això, Poulet va confirmar que el centre jove Punt 400, que avui dia està situat a l’edifici comunal Els Arcs, al centre de la Massana, es traslladarà al camp de Santa Caterina. El conseller també va apuntar que la resta d’intervencions que es faran en aquest espai “giraran al voltant de les activitats esportives”. Poulet confia que la segona fase pugui acabar-se abans del final de mandat. “Tinc l’esperança que s’inclogui en el pressupost per al 2023 i que estigui enllestida abans que acabi la legislatura”, va afirmar.

El disseny del projecte ha partit de les propostes dels joves de la parròquia que el comú ha recollit des que va començar el mandat actual. “Sempre hem tingut presents les demandes, interessos i propostes dels joves”, va remarcar Poulet. Crear un espai per als joves és una de les promeses amb què la cònsol major, Olga Molné, va presentar-se a les eleccions comunals del desembre del 2019. Durant la campanya la mandatària ja va anunciar que el comú recolliria les propostes dels joves sobre les característiques que hauria de tenir aquest espai i les tindria en compte.

1 CLAUS

Futbol-7, bàsquet 3x3 i patinatge

Enj la primera fase de les obres, el comú construirà un camp de futbol-7, una pista de bàsquet 3x3 i un skatepark al camp de Santa Caterina.

2 Trasllat del centre jove punt 400

En la segona fase dels treballs, que encara s’ha d’acabar de definir, es traslladarà el centre jove Punt 400, situat al centre de la Massana, al nou espai.

3 Participació del jovent de la parròquia

El comú ha tingut en compte les propostes, demandes i suggeriments dels joves de la parròquia a l’hora de dissenyar aquest projecte.

tracking