x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Encamp

L'Encamp de Gresca inaugura oficialment la Festa del Poble

La jornada d'avui ha comptat amb activitats infantils i aquàtiques com l’Interparroquial Prix, l’actuació de Ball en Línia i la festa Rac
Cos de ballarins de l'esbart.

Cos de ballarins de l'esbart.

Cos de ballarins de l'esbart.

Actualitzada 25/06/2022 a les 18:01
L’Encamp de Gresca, el ball popular que fa uns anys va estrenar l’Esbart Sant Romà per convertir-se en la icona tradicional de la Festa del Poble ha lluït com mai a la plaça dels Arínsols, inaugurant així “oficialment” la Festa del Poble del 2022.

Un primer torn amb el cos de ballarins de l’Esbart, precedits pels més petits dansaires que han ballat el passeig de gitanes, ha donat peu al ball amb les autoritats. El tercer torn de l’Encamp de Gresca ha estat l’obert a tothom que estava present a la plaça i ha volgut participar del moment “de tradició” del cap de setmana.

La cònsol major, Laura Mas, que ha obert el ball d’autoritats, ha agraït a tothom, des de la comissió de festes, a les entitats col·laboradores i a tots els veïns i veïnes l’organització i la participació de la festa i ha manifestat que “tothom agraeix que es pugui tornar a gaudir de les festes populars i de germanor”

La Festa del Poble va començar ahir divendres amb el també recuperat sopar de gala al carrer Major, el sopars de solters i solteres, i concerts de música a l’entorn de Sant Miquel. Des d’ahir a la tarda també està en marxa el torneig de pàdel que durant tot el cap de setmana es disputarà a la zona esportiva de Prada de Moles.
Etiquetes
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts