PARRÒQUIES

Els infants demanen més contenidors a Ordino

El Consell d'Infants tanca el curs amb l’exposició de tots els projectes realitzats i proposats

Els alumnes de primària de l'Escola Andorrana i de l'Escola Francesa al comúComú Ordino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els alumnes de primària de l’Escola Andorrana i de l’Escola Francesa han tancat avui el curs polític amb l’exposició de tots els projectes realitzats i proposats al Consell d’Infants d'Ordino, segons informa l'ens comunal en un comunicat. Així, han fet acte de presència una vintenta d'infants de CM2de l’Escola Francesa, més la representació dels dos sistemes a la taula de consellers. El cònsol major ha felicitat les escoles per la seva implicació i voluntat de comprometre’s amb projectes vinculats al Medi Ambient, a través de la neteja i altres accions sostenibles destinades a la conscienciació del territori, Reserva de la Biosfera.

Entre els projectes fets per l'Escola Andorrana,destaca la recollida de brossa als entorns de l’Escola, camins i boscos, i la producció d’unes bosses de tela, tote bags, amb tres logotips

diferents, dissenyats pels alumnes. Aquestes bosses es posaran a la venda en diferents establiments de la parròquia i la recaptació anirà destinada a Unicef. Pel que fa a l'Escola Francesa, handemanat la continuïtat de les xerrades divulgatives sobre laReserva de la Biosfera i només ha quedat posposada la plantada d'arbres que es farà a la tardor, seguint les indicacions dels tècnics de Medi Ambient. La corporació ordinenca indica que s'ha qualificat d'èxit la jornada de recollida de burilles, coincidint amb el Clean Up Day o l’elaboració d’un passaport d’eco- ciutadàper fer ciutadans més responsables.

L'ens comunal informa que en el torn de precs i preguntes, hiha hagut interès per ampliar la presència de contenidors per la recollida selectiva, punt que contempla les noves edificacions, tal com ha explicat el cònsol. També s'ha demanat pelservei que ofereix el Punt d’Informació Juvenil i per una segona edició del taller de fototrampeig organitzat conjuntament amb la Casa de la Muntanya.

tracking