El Consell General té per primer cop el nom en un carrer

Marsol anuncia que d’aquí a poc es farà l’ampliació del carrer Doctor Vilanova

Marsol, Suñé i Astrié amb la placa amb el nom del carrer del Consell General.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Consell General ja té un carrer. Ahir al matí va inaugurar-se al centre de capital el carrer que portarà el nom d’una de les principals institucions del país, la branca legislativa del poder, que connecta en línia recta la seu del Consell General amb l’Estació Nacional d’Autobusos i la carretera general.

Segons va explicar la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, “les obres han durat uns tres anys perquè són uns treballs que va adjudicar l’Associació de Planificació Urbanística (APU). Quan es va veure l’obra es va constatar que hi havia un problema amb la sortida del pàrquing, que després es va poder solucionar”. El cost ha estat d’uns tres milions, dels quals 1,2 milions han estat pagats pel comú.

D’altra banda, Marsol va explicar que en breu es començarà a treballar en l’ampliació del carrer Doctor Vilanova, que comptarà amb dos carrers de pujada i un de baixada. També es preveu, en el marc d’aquests treballs, que les voravies siguin més amples.

A l’acte de presentació del carrer van assistir el cap de Govern, Xavier Espot, la síndica general, Roser Suñé, així com una representació dels consellers generals dels grups amb representació a la cambra legislativa.

Finalment, cal fer esment que el comú d’Andorra la Vella destinarà 293.354,95 euros a la reparació i embelliment de la rampa a la Callissa Ciutat Valira, un dels vials d’accés per als vianants a l’avinguda Meritxell. L’edició d’ahir del BOPA informa que l’empresa adjudicatària del projecte ha estat Construccions Modernes, SA, que disposarà d’un termini de tres mesos per finalitzar les obres.

Inauguració del carrer del Consell General.

tracking