Frida Kahlo i el Patufet com a activitats per donar la benviguda a l'estiu

Una desena d’infants han participat aquest matí al taller floral per descobrir la vida de la pintora mexicana

El taller "Posa'm terra i veuràs con floreixo" d'EncampComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Lesbiblioteques comunals d’Encamp i del Pas de la Casa han fet untaller sobre la vida i obra de Frida Kahlo i un contacontes del clàssic Patufet per donar la benviguda a l'estiu i abans de començar l'activitat debibliopiscina, segons informa el comú encampadà en un comunicat. Aquest semestre s'han pogut dur a terme moltes activitats, ja que l’aixecament de les restriccions per la millora de la situació sanitària ha permès recuperar la participació i acollida que tenen les activitats infantils a les biblioteques.

El taller sobre la pintora mexicana Frida Kahlo, "posa’m terra i veuràs comfloreixo" que ha estat impartit per Ingrid Llenas i Eva Da Cruz de la biblioteca comunal d’Encamp, ha consistit en la decoració d’una torreta, simulant el cap de Frida Kahlo, amb les seves flors preferides. La desena d’infants, d’entre 3 i 8

anys, que han pogut participat en l'activitat amb les seves famílies, han practicat la jardineria realitzant diferents tasques basades en el joc sensorial, segons informa la corporació. L’activitat pretenia relacionar i fer conèixer l’artista nascuda a Mèxic a principis del segle XX, que pintava flors perquè així no morissin i així ho feia notar amb els seus tocats florals.

El Pas de la Casa acollirà aquesta tarda el contacontes 'Patufet', una activitat a càrrec de la narradora Vanessa Silva, que oferirà una versió pròpia del clàssic conte.L’activitat està adreçada a infants majors de 3 anys.

tracking