La capital millora els camins i l'accés a la vall d'Enclar

L'oferta turística de l'estiu consta d'onze visites guiades

Presentació de les accions de millora els camins i l'accés a la vall d'Enclar i l'oferta turística d'estiuComú d'Andorra la Vella / Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Andorra la Vella iniciarà la temporada d'estiu el proper 6 de juliol amb onze visites diferents per als turistes i millores en l'entrada i els camins de la vall d'Enclar. D'aquesta manera, el conseller de Patrimoni natural, Gerard Menardia, ha informat que s'ha embellit la zona d'accés a la vall i s'hi han incorporat elements nous per fer "més atractiva i fàcil" l'entrada. A més, el comú ha fet treballs al camí de la Llisada, que havia quedat afectat per una esllavissada i hi ha instal·lat cadenes i escales noves per facilitar-ne la visita, així com nova senyalització.

D'altra banda, a la zona de la cascada s'hi faran actuacions puntuals com col·locar un punt per poder-se fer 'selfies'.La corporació ha anunciat que establirà una ruta circular a la zona que començarà tant des del carrer dels Barrers com des del carrer major de Santa Coloma. Una altra de les actuacions d'embelliment és l'adequació del camí d'accés a l'Església de Santa Coloma amb pedra seca per integrar-ho a l'entorn.

Amb l'objectiu de "potenciar la riquesa del patrimoni cultural i natural", aquest any el comú oferirà novament visites guiades a la natura, on destaca una activitat de ioga a la Font del Cuc i Font del Ferro, els itineraris per la vall d'Enclar i la visita als miradors de l'Obaga. Com a novetat, aquest estiu inclou també visites teatralitzades i es mantenen les visites al centre històric d'Andorra la Vella i Santa Coloma.

El comú ha editat un plànol de camins que mostra les divuit rutes marcades a Andorra la Vella amb la distància, temps mitjans de recorregut i punts d'interès, a més d'una guia turística específica de Santa Coloma.

tracking