x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
rEPORTATGE

La capital del bàsquet

Andorra la Vella estrena la zona esportiva de Prat Salit, a Santa Coloma, en una festa que aplega un centenar d’esportistes, la majoria nens.
Les pistes van omplir-se de participants.

Les pistes van omplir-se de participants.

Les pistes van omplir-se de participants.

COMÚ D'ANDORRA LA VELLA/TONY LARA
Actualitzada 15/06/2022 a les 12:37
Centenars de persones van participar ahir a la tarda en l’estrena de la nova zona esportiva situada a Prat Salit, a Santa Coloma. Les pistes són fruit del projecte guanyador de la primera edició del Pressupostos Participatius de la parròquia, que enguany s’han reprès arran de l’èxit del projecte.
Les pistes, dedicades a la pràctica d’un dels esports amb més arrelament al Principat, van omplir-se de ciutadans que no van voler perdre’s la gran festa del bàsquet, la celebració organitzada pel comú per inaugurar oficialment l’equipament.


Malgrat el temps, inestable i marcat pel algun plugim aïllat, centenars de ciutadans, la majoria infants aficionats al bàsquet, van voler conèixer de primera mà les instal·lacions, a tocar de l’escola andorrana de Santa Coloma, i van participar en les activitats que van tenir lloc durant la tarda: un concurs de tirs, amb la Federació Andorrana de Bàsquet, i gràcies al qual els participants van poder-se endur a casa com a obsequi pilotes de bàsquet oficials, i l’espectacle Bots pel canvi, a càrrec de l’entitat catalana Basket Beat, especialitzada en tallers i concerts de percussió amb pilotes de bàsquet.


La cònsol major, Conxita Marsol, acompanyada per la resta de la corporació i els ciutadans, que van proposar de fer un equipament per poder jugar a bàsquet, va inaugurar els espais i va agrair a tots els ciutadans que l’any passat participessin activament en el projecte dels Pressupostos Participatius, tant en la proposta d’idees com en el procés de votació dels projectes.


Cal recordar que el període de votació dels segons Pressupostos Participatius, que compta amb 14 projectes finalistes, acaba aquest diumenge, 19 de juny. Els residents a Andorra la Vella majors de 16 anys encara poden dir-hi la seva. De moment, més de 500 ciutadans ja han exposat quines són les seves propostes preferides, ja sigui per via telemàtica al web decidim.andorralavella.ad, com als punts presencials de votació.


Competicions oficials

La nova zona esportiva de Prat Salit consta de dues pistes reglamentàries de bàsquet de 3x3 que es podran fer servir per a competicions oficials, una minipista de futbol per a infants, quatre cistelles de minibàsquet, un arbre multibàsquet com el que hi ha ubicat al Parc Central i una taula de tennis taula.

El nou equipament té accés tant pel carrer Prat Salit com per
l’avinguda d’Enclar, i això permet creuar la zona esportiva i fer drecera per accedir al carrer del costat.
Etiquetes
  • #2 Beeeee
    (15/06/22 08:29)

    Molt bona feina pels joves. Gràcies.

    Respondre
  • #1 Joan
    (15/06/22 07:32)

    les tolles que s'hi fan quan plou si que són dignes d'una obra nova... No saben ni anivellar un terreny... patètics...

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts