El comú impulsa un projecte de gastronomia sostenible

L’estratègia es desevoluparà en set etapes durant divuit mesos

Mostra fotogràfica de diversos instagramers.Eduard Comellas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de la Massana va encetar ahir l’estratègia batejada “La Massana, epicentre de la gastronomia sostenible”, amb una presentació al sector turístic de la parròquia, que va comptar amb la presència d’autoritats comunals i nacionals. En aquest sentit, el projecte uneix la sostenibilitat i la gastronomia i engloba objectius ambientals, socials i econòmics, alineats amb el ODS, els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

La cònsol major, Olga Molné, va recordar que el comú va tirar endavant, fa dos anys, “La Massana Sostenible”, un pla que ara s’amplia posant el focus en la gastronomia sostenible. Així, segons va assenyalar la corporació, l'estratègia va donar el tret de sortida amb la presentació pública del projecte, per posicionar la marca i exposar el contingut de les diferents etapes, encaminades a evolucionar cap a una gastronomia sostenible, respectuosa amb els recursos naturals, econòmicament viable, que minimitzi el rebuig i prioritzi el producte local i de temporada.

Els visitants van poder fer un recorregut visual del projecte, a través d’uns plafons descriptius i explicatius del procés. El projecte compta amb una mostra fotogràfica de diversos instagramers especialitzats en gastronomia que es podrà visitar durant els mesos de juliol i agost al vestíbul de les Fontetes. La presentació també va comptar amb un show cooking a càrrec dels cuiners Arnau Grau i Marc Dias.

tracking