Sant Julià clou el 14è Consell d'Infants

Els cònsols han interactuat amb els vuit representants de 4rt i 5è curs de les escoles francesa i andorrana

Cloenda del 14è Consell d'InfantsComú de Sant Julià de Lòria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La casa comuna de Sant Julià de Lòria ha celebrat aquest dilluns la cloenda de la 14a edició del Consell d'Infants, segons informa l'ens comunal lauredià en un comunicat. Així, la cura pel medi ambient, l'embelliment de la parròquia, l'arranjament d'algunes fonts malmeses, un cinema, una màquina de reciclar plàstics i disposar de més zones verdes han estat algunes de les noves propostes que els representants dels alumnes

de 4rt i 5è curs de les escoles francesa i andorrana han posat a sobre de la taula.

Els cònsols han interactuat avui amb els vuit representants i els hancomentat que valoraran les accions a dur a terme en la mesura del possible, segons destaca la corporació. Per la seva banda, el cònsol major, Josep Majoral ha valorat positivament la iniciativa "les demandesque ens fan són per posar solució a problemes reals de carrer que a vegades des del consistori passem per sobre" i ha destaca que sobretot mostren "molta sensibilitat a la qüestió del medi ambient".

Així mateix, fora de l'ordre del dia del consell, elscònsols han lliurat els tres premis del concurs d'embelliment de balcons que justament havien proposat des del concurs d'infants i que es va tancar ahir.

tracking