L'Escaldes-Estiu + 60 comptarà amb una activitat de tir amb arc

La Llar de jubilats d'Escaldes-Engordany organitza la cinquena edició per mantenir l'oferta d'activitats físiques durant l'estiu

Adreçat a les persones de 60 anys o més, tindran lloc durant els mesos de juliol i agostComú Escaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Llar de jubilats d'Escaldes-Engordany organitza la cinquena edicióde l'Escaldes-Estiu+ 60 amb l'objectiu de mantenir l'oferta d'activitats físiques durant l'estiu, segons informa el comú escaldenc en un comunicat. En aquest sentit, es tracta d'un programa adreçat a les persones de60anys o més i quetindrà lloc durant els mesos de juliol i agost. Les activitats estan classificades pel nivell de dificultat i es poden elegir a la carta. Així doncs, segons notifica l'ens comunal, tres activitatstenenun preu de 10 euros i això inclou una samarreta i el dinar de cloenda. Les inscripcions s'han obert aquest dilluns, 13 de juny.

Així, algunes de les activitats previstes són les rutes guiades a la muntanya, les sessions de minigolf,teniscombinat ambexercicis de força i estiraments, unamasterclassde ioga, i tir amb arc, una novetat d'aquest any que anirà a càrrec de laFederació de tir amb arc. També s'ha programat una visita a Caldea que inclou en l'entrada de tres hores una classed'aiguagim de 45 minuts de durada i una activitat de recuperació funcional, que es realitza assegut en una cadira. Al setembre hi haurà la celebració de la cloendade l'Escaldes-Estiu+60 a la font de la Closa que consistirà en un matí d'activitats i un dinar.

L'Escaldes-Estiu+60 va comptar l'any passat amb 50 persones. El programa, segons defensa la corporació, està pensat per a diferents tipus de perfils, preveu un acompanyament centrat en la persona i les activitats van a càrrec de professionals especialitzats. L'objectiu és que les persones grans puguin mantenir l'activitat física durant les vacances d'estiu.

tracking