x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La Massana

El Festisport clou la primera edició amb gran satisfacció

Participants al Festisport.

Participants al Festisport.

Participants al Festisport.

comú
Actualitzada 13/06/2022 a les 12:07
Una vintena de clubs esportius i federacions van organitzar diferents activitats per donar-se a conèixer durant tot el cap de setmana. Moltes famílies van aprofitar l’ocasió per informar-se sobre les diferents disciplines de cara al pròxim curs escolar. “Estem molt satisfets perquè hem complert amb el doble objectiu de promocionar els clubs i federació i al mateix temps oferir un ampli ventall d’activitats esportives a tothom, però especialment al públic familiar”, va assegurar el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet.

L’oferta del Festisport es va distribuir per tres emplaçaments de la Massana: la plaça de l’Església –amb un rocòdrom i un escenari per oferir exhibicions de dansa i rítmica–, el Prat Gran –amb tenis taula, esports d’equip, escacs i el pump track–, i les Fontetes, on es va ubicar el VideSport, el mercat de roba i complements de segona mà, a més de ser l’escenari d’espectacles, el taller i l’exhibició castellera, el segway i un dels punts de pedalada solidaris amb Assandca, juntament amb Anyós Park. Els clubs i federacions van expressar la seva satisfacció per les demandes d’informació que van rebre, moltes de les quals es traduiran en noves inscripcions. També van rebre força demandes els Castellers d’Andorra. Quant als espectacles, el públic va valorar la qualitat de les diferents exhibicions. També van tenir molt d’èxit les diferents sessions de l’escape room Entre fronteres: guies i fugitius.
Etiquetes
  • #1 Marc
    (13/06/22 09:23)

    però si no hi havia ni cristo jajaja canvieu de dates i veureu com anirà més gent, això s'ha de fer al maig que la gent no marxa a la platja.
    Mala organització

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts