800 visitants al pont el primer dia d'obertura

L'accés a l'atracció començarà a ser de pagament a partir de demà

800 visitants al pont el primer dia d'oberturaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El pont tibetà de Canillo va estrenar-se ahir en la primera jornada de portes obertes abans que l'accés a l'atracció sigui de pagament. Un total de 800 persones van visitar la infraestructura des que va obrir, a dos quarts de deu del matí, fins que van tancar, a dos quarts de vuit del vespre.

Una mitjana de 100 persones per hora van travessar la passarel·la de la Vall del Riu i a les quatre de la tarda el portal web ja havia registrat 790 reserves per avui, segons va informar el comú canillenc en un comunicat. El cap de setmana ja s'hauran d'abonar els 14,50 euros per accedir al pont tibetà i al mirador del Roc del Quer. L'entrada individual per a la primera atracció pujarà a 12 euros, mentre que la que dona accés a la segona en costarà cinc. La corporació ha fixat un límit de 880 persones per dia amb dos autobusos en funcionament i una freqüència de mitja hora. Per accedir a la passarel·la serà imprescindible fer ús del servei d'autobús comunal, que s'inclourà en el preu de l'entrada. La freqüència dels autobusos serà de 30 minuts de dilluns a divendres i de 20 minuts el cap de setmana, amb sortida des del centre de Canillo.

Que es cobri entrada per gaudir del pont tibetà no ha agradat a tothom. La recollida de firmes perquè l'accés a la nova atracció turística i al mirador del Roc del Quer sigui gratuït ha acumulat una seixantena a la plataforma change.org des que va crear-se dimecres a la nit.

Visitants, ahir a al pont tibetà de Canillo.

tracking