CIRCULACIÓ

Retencions a la Massana per obres

Els treballs per implementar el nou doble carril està provocant trànsit dens a la zona des d'ahir

Cues a la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les cues a la carretera general 3, d'entrada a la Massana en sentit nord, continuaven aquest matí i des de les 18 d'aquesta tarda, segons Mobilitat. A les 9 del vespre, el departament ha registrat trànsit dens al túnel de Sant Antoni fins a la rotonda d'Anyòs en sentit nord, mentre que a les 20 horesha recomenat passar pel túnel de les Dos Valires per acumulació de vehicles als túnels de Sant Antoni i Pedrera.

Ahir Mobilitat ja avisava de les cues d'entrada a la Massana en sentit nord des de gairebé les set de la tarda i també s'havien produït a primera hora del matí, en aquest cas de sortida i es van anar allargant i repetint fins al migdia en ambdós sentits de la marxa.

Les cues s'estan generant a causa de les obres del nou doble carril que s'estan realitzant a la zona. A més, ahir també es va notar un augment de la presència de vehicles davant la previsió de pluges, ja que els conductors van decidir agafar el cotxe en lloc de la motocicleta, segons van informar des del departament.

Mobilitat no ha aplicat una restricció del trànsit de baixada, però les obres han comportat la supressió d'un carril i per la configuració de la carretera s'ha derealitzaruna maniobra "estranya" que genera retencions a la zona en provocar que la circulació sigui més lenta. En aquest sentit, els cotxes s'estan desviant pel que abans era el carril ràpid de pujada a la parròquia massanenca.

Així mateix, dimarts el departament va notificar que durant aquesta setmana i la vinent es duran a terme els treballs de pavimentació a la calçada en horari nocturn, entre la rotonda de les Dos Valires i la rotonda d'Anyós que implicaran la reducció dels carrils en qüestió. Per això, Mobilitat recomana que mentre durin els treballs de final d'obra s'anticipin els desplaçaments.

tracking