Ona Saumell presenta la darrera col·lecció al Principat

L’artista retrata la sensualitat des del punt de vista femení

Saumell, amb dues obres de 'Sensuality'.ONA SAUMELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després d’haver exposat durant dos mesos l’última col·lecció, Sensuality, a l’espai Torre Mossèn Tor de Campdevànol, l’artista massanenca Ona Saumell presentarà aquest mes a Andorra una sèrie de set retrats que, com el seu nom indica, explora la l’erotisme, la sensualitat i la sexualitat. Sempre des del punt de vista femení i, per descomptat, de l’art figuratiu.

L’acte d’inauguració de l’exposició al Principat tindrà lloc dijous 9 de juny a les vuit del vespre al teatre de les Fontetes. A part de contemplar les obres, els assistents podran escoltar-hi una conferència a càrrec de la mateixa artista en què exposarà el que va aprendre durant la investigació que va fer abans de pintar els quadres sobre les semblances i les diferències entre els conceptes d’erotisme, sensualitat i sexualitat, els tres fils conductors de la col·lecció. En acabat, Saumell també donarà algunes pistes al públic per interpretar els set retrats de la mostra, que, segons va explicar ahir la pintora al Diari, “representen escenes d’una història personal”.

La col·lecció també es podrà veure el 16 de juny a la sala Sergi Mas de Sant Julià de Lòria, a les plantes superiors de casa comuna i, “molt probablement” –la data està pendent de confirmació–, a l’hotel Rosaleda d’Encamp, seu del ministeri de Cultura i Esports. Els que s’ho hagin perdut tindran una última oportunitat: l’obra s’exposarà a Illa Carlemany del 20 de juny al 3 de juliol.

tracking