Andorra la Vella

Aparatós accident a Meritxell

Un turisme perd el control i impacta amb dos vehicles més en una topada amb dues dones de 49 i 56 anys i un home de 81 afectats

Un dels tres turismes implicats en el xoc múltiple.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un aparatós accident a l’avinguda Meritxell va acabar ahir a primera hora de la tarda amb un dels vehicles encastat contra la porta d’entrada d’un edifici d’habitatges. Els serveis d’emergència hi van atendre tres persones, que van ser traslladades a l’hospital per ferides lleus. El sinistre va tenir lloc poc abans d’un quart de quatre de la tarda, quan un turisme va perdre el control “per raons que es desconeixen” i va impactar amb dos altres vehicles per la part del darrere, va explicar el cap de guàrdia dels bombers. Tots tres turismes –un Suzuki SH4, un Mitsubishi ASX i un BMW X2– tenen matrícula del Principat i van quedar força destrossats per l’impacte. Segons va informar la policia, els tres afectats són els tres conductors dels vehicles: una dona de 56 anys, una altra dona de 49 i un home de 81 anys.

L’accident va produir-se a l’altura del número 62 de l’avinguda. S’hi van traslladar quatre dotacions de bombers, dues de les quals eren ambulàncies, el cotxe del cap de guàrdia i un camió de neteja, que va encarregar-se de retirar els vehicles i netejar la via. La circulació va tallar-se en sentit pujada i baixada a partir de la Rotonda d’Andorra la Vella fins a dos quarts de cinc de la tarda.

Inundacions pels xàfecs

Els forts xàfecs que van començar a afectar el país poc després de les dues de la tarda van provocar inundacions al carrer Doctor Mitjavila de la capital. L’aigua es va concentrar a la zona de baixada abans d’arribar a la plaça de la Rotonda. També ahir a la tarda, el COEX va haver d’actuar a la rampa de la rotonda est del túnel de les Dos Valires, que va quedar tapada amb grava arran de les fortes pluges.

Les pluges van provocar retencions viàries durant tota la tarda, sobretot a les avingudes Tarragona i Salou de la capital i a l’entrada de la Massana en sentit pujada, segons van informar fonts de Mobilitat.

La previsió del servei de Meteorologia del matí va complir-se i la nuvolositat del principi de la jornada va donar pas a tempestes intermitents a la tarda que van allargar-se fins a la nit. Els xàfecs no van fer caure quantitats de pluja importants, però sí que puntualment van ser d’intensitat moderada.

Les temperatures van arribar a una màxima de 24 graus a la zona central del país. La resta de la setmana estarà marcada per l’estabilitat, amb sol i pujada dels termòmetres que es mantindrà fins diumenge vinent, quan es repetirà la possibilitat d’alguna tempesta a la tarda. Meteorologia va assenyalar que avui la màxima serà de 26 graus. La temperatura anirà pujant progressivament i dijous es poden fregar els 30 graus.

El cotxe que es va encastar ahir contra la porta d'entrada d'un edifici d'habitatges.

tracking