La capital ofereix 4.000 places d'activitats d'estiu

El comú d'Andorra la Vella contractarà prop de 90 monitors eventuals pel campus d'estiu del 4 de juliol al 7 de setembre

Roda de premsa de presentació del programa d'activitats infantilsComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Andorra la Vella ofereix prop de 4.000 places distribuïdes en diferents torns d'activitats en el marc del programa Viu l'estiu que preten oferir opcions per a totes les edats, afavorir l'activitat esportiva i tallers adreçats a infants i joves entre el 4 de juliol i el 7 de setembre, segons informa l'ens comunal en un comunicat. Les inscripcions s'obren el 9 de juny i es poden formalitzar tants als departaments de Social, Esports i Joventut del comú com a través de la pàgina web.

Així, l'oferta s'estructura enles activitats de lleure als casals d’infants d’El Llamp i la Ludoteca de Santa Coloma (per a infants de 3 a 6 anys) i les colònies per a joves de fins a 13 anys; 11 campus esportius amb modalitats diferents (des de vòlei, bàsquet, futbol, natació sincronitzada o patinatge artístic fins a judo, taekwondo, rítmica o hoquei); per a usuaris de 5 a 15 anys i 6 més adreçats específicament als joves; els Dijous alternatius amb activitats lúdiques per a joves de 12 a 17 anys; i 4 estades esportives fora d’Andorra.

D'altra banda, pel que fa a les colònies que organitza el mateix ens comunal de la capital, es tornen a oferir un torna Catalunya i un altre a França amb 40 places per torn. Del 18 al 29 de juliol al Domaine Le Noell (Pirineus orientals) i del 22 d’agost al2 de setembre a Brunyola (Girona), segons destaca la corporació comunal.

Fora d'Andorra també es faran quatre estades esportives com elcampus de vela al Port de la Selva i Cambrils, campus de futbol a Amposta, estada de taekwondo a l’Hospitalet de l’infant i estada multiesportiva al Port del Comte.

Així mateix, el consellerd’Esports i de Joventut, Alain Cabanes, ha ressaltat, que al llarg de l'estiues contractaran prop de 90 monitors eventuals adreçada a persones joves quecomencen a incorporar-se al món laboral o estudiants aprofiten l’època d’estiu per tenir una primera feina.

tracking