Sant Julià entrega els guardons de la Fira de Sant Jordi

El comú ha fet entrega dels guardons del Concurs de punts de llibres i de microrelats de Sant Jordi

Sant Julià entrega els guardons de la Fira de Sant JordiComú Sant Julià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Sant Julià ha entregat aquesta tarda els premis de la 27a edició del Concurs de punts de llibre i de microrelats de Sant Jordi. Segons informa l'ens en nota de premsa, 51 participants s'han presentat en el concurs de punts de llibres. Els guanyadors han estat Aina Méndez i Pol Miró en la categoria de 3 a 5 anys; Max Rodríguez i Marçal Monsonís en la franja de 6 a 8; Lukas Sánchez i Mya Mora en la dels 9 als 11 anys; Aina Porta i Hades López en la categoria d'entre 12 a 15 anys, i Maria Alexandra Baró i Ingrid Rossell en els majors de 16 i 30 anys respectivament.

D'altra banda, el concurs de microrelats ha comptat amb la participació de 12 microrelats, amb Georgina Lladós com a guanyadora amb el relat '27 d'octubre'. Maria López ha quedat segona amb la peça 'Bases de la convocatòria del concurs per a la cobertura d'una plaça de cap de Govern adscrit al Govern d'Andorra'.

A més, el comú ha fet entrega d'un xec amb valor de 109,4 euros a Càritas, que correspon a l'import recaptat de les il·lustracions que van fer els dibuixants Crisisiart i Marc Huguet durant la fira.

Sant Julià entrega els guardons de la Fira de Sant Jordi

Entrega del xec a Càritas

tracking