Exhibició de trial a càrrec del campió del món, Toni Bou

L'espectacle serà aquest divendres 27 de maig a la plaça de l'antiga caserna de Bombers a partir de les set de la tarda

Presentació de l'exhibició de trial del 27 de maigComú d'Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Elmulticampiódel món de trial, Toni Bou, i del pilot professional JordiPascuetportaran a terme una exhibició de trial aquest divendres 27 de maig a partir de les 7 de la tarda a la plaça de l'antiga caserna de Bombers, segons informa el comú d'Andorra la Vella en un comunicat. Així, durant l'acte presentaran també els integrants del seu equip: JordiLestang,GaudiVall i l'escocès BenDignan- que no hi podrà ser present a causa de la gestió del seu visat-.

Durant la jornada, els més petits podran fer un tast del món de la motocicleta a un circuit habilitat a la plaça on podran pujar a unesminimotoselèctriques de baixa cilindrada a partir de les set de la tarda. També hi haurà una deTrialshowsamb JordiPascueti MarcelJustribó; i a les 8 es presentarà l'equip Bou &PascuRacing. L'acte es tancarà amb l'exhibició del campió del món, Toni Bou.

Bou, que ha estat trenta vegades campió del món, ha agraït la col·laboració del comú de la capital, patrocinador del'X-Trial, per cedir espais on els pilots poden entrenar-se durant tot l'any, segons afirma l'ens comunal.

tracking