S'adjudiquen les obres a Prat de la Creu

Els treballs no obligaran a tallar la circulació, ja que només afectaran la voravia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La primera fase de les obres de reforma i embelliment de la voravia del carrer Prat de la Creu costarà 1,1 milions d’euros, uns 150.000 euros menys del previst en el pressupost per a aquest any. Els treballs tindran una durada de set mesos i és previst que comencin en les pròximes setmanes. La cònsol major, Conxita Marsol, va confirmar ahir que la intervenció no obligarà a tallar la circulació en aquest vial tan transitat de la capital, ja que només afectarà la voravia. L’obra s’ha adjudicat a Locubsa, una de les dues empreses que es van presentar al concurs. Tots els consellers van donar suport a la proposta.

En aquesta fase s’arranjarà el sistema d’enllumenat públic, les canonades de recollida d’aigües pluvials, el paviment i el mobiliari urbà d’un tram de 550 metres que s’allarga des del carrer del Consell General, a l’altura de la plaça dels Set Poetes, fins a l’encreuament amb el carrer de la Roda, a pocs metres de la intersecció entre Prat de la Creu i Bonaventura Armengol. El tram de voravia que s’arranjarà correspondrà a la banda que acull l’edifici administratiu del Govern, l’aparcament comunal de Centre Ciutat i el futur casino, entre altres seus d’institucions públiques.

Paral·lelament a les obres impulsades pel comú, FEDA Ecoterm desplegarà en aquest tram la xarxa de calor, a la qual es podran embrancar els edificis de la zona. L’elèctrica pagarà 1,7 milions per sufragar el cost dels treballs. A més, Andorra Telecom assumirà un import d’uns 36.000 euros corresponent a la inversió en la millora de la xarxa de serveis.

Els treballs s’emmarquen en el pla del comú, ja en marxa, per millorar les voravies de la par­ròquia.

EL PS, MOLEST PER LA MANCA DE REUNIONS

El conseller del grup de la minoria Sergi González va denunciar durant la sessió de consell de comú que les comissions de Serveis Públics i de Promoció Turística del comú fa més de 100 dies que no es reuneixen. González va assenyalar que a la resta de corporacions les comissions organitzen reunions “cada setmana o cada quinze dies”. El conseller socialdemòcrata va demanar al grup de la majoria que no els menystinguin. “No som els dolents de la pel·lícula. No som el lado oscuro”, va etzibar.

tracking