x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Escaldes-Engordany

La capital i Encamp acusen Gili de frenar l'ordinació del Madriu

Gili, Astrié i Rascagneres es van acusar de bloquejar el projecte
Rosa Gili i David Astrié en una imatge d'arxiu.

Rosa Gili i David Astrié en una imatge d'arxiu.

Rosa Gili i David Astrié en una imatge d'arxiu.

Fernando Galindo
Actualitzada 20/05/2022 a les 12:00
Foc creuat durant la jornada d’ahir de David Astrié, cònsol menor d’Andorra la Vella, Jean Michel Rascagneres, cònsol menor d’Encamp, i Rosa Gili, cònsol major d’Escaldes-Engordany, amb relació a l’ordinació de la vall del Madriu-Perafita-Claror. Al matí, Gili va tornar a demanar a la resta de parròquies que formen part de la comissió de gestió de la vall que no bloquegessin la revisió de l’ordinació. “Escaldes ha fet els deures”, va assegurar Gili en relació amb les últimes modificacions presentades pel seu comú. Fa un mes i mig que els comuns d’Encamp, Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria van rebre les al·legacions per part d’Escaldes. “Estem parlant de serrells”, va afirmar Gili, que va emfasitzar que “l’única parròquia que en essència té territori propi a la vall del Madriu és Escaldes”.

A la tarda, a les sessions dels consells d’Andorra la Vella i d’Encamp, els respectius cònsols menors van respondre a Gili. Per una banda, David Astrié va remarcar que “l’ordinació reguladora de la vall del Madriu-Perfita-Claror ja està feta”, i va afirmar que els comuns d’Encamp, Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria no estan d’acord a modificar-la. A més, va insistir que ja “es va donar temps a Escaldes” perquè es fessin “noves puntualitzacions”. A la mateixa hora, Jean Michel Rascagneres va asseverar que “tothom estava d’acord amb la redacció inicial i, al cap de dos mesos, se’ns ve a explicar que l’acord que hi havia, de cop, ja no hi era”. “El comú d’Escaldes ocupa el 70% de l’espai però treballar per prendre decisions per unanimitat no vol dir plegar-se a la voluntat d’un actor”, va sentenciar Rascagneres.
  • #4 Cesc
    (20/05/22 09:07)

    Felicitats per mantenir s he ferms a la Sra Gili . Felicitats per mantenir la parroquia i el control sobre els recursos hidrics i la propietat del terreny comunal . Es normal que protestin quan Encamp Andorra la Vella i Sant Julia ja tenien el carmelet a la boca i ja s estaven repartin la parroquia d Escaldes . El model de DA a Escaldes : Torres , el model de DA a la capital : obres i tancar parkings , i a Sant Julia be ja es un mon a part alli encara estan en un forat negre que es diu Naturlandia 

    Respondre
  • #3 Hola
    (20/05/22 08:32)

    Tenen que negociar amb la Magda Mata, que es la que realment mana en aquell circ

    Respondre
  • #2 Ventredelloguer
    (20/05/22 08:14)

    Alguns no tenen ni ètica ni vergonya! Fora gili dolsa ps i colindants

    Respondre
  • #1 Moral baixa QDM
    (20/05/22 08:13)

    La gili en 3 anys de mandat s ha carregat Escaldes ! Quina vergonya de consols! 

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts