Naturland inverteix 100.000 euros en la reforma de la Borda de Conangle

L'allotjament turístic, ubicat a la Cota 2000, tindrà vuit habitacions, una sala d’estar i descans amb una zona de menjador

Recondicionament de les vuit habitacions tancades des de fa uns anysNaturland

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Naturland ha començat les obres de reforma de les habitacions sense úsde la Borda de Conangle, ubicada a la Cota 2000, per tornar a comercialitzar-les com a allotjament turístic, segons informa el parc lauredià en un comunicat. Així, les obres se centraran en el recondicionamentde les vuit habitacions tancades des de fa uns anys, i en l’espai comú de la primera planta. Com a novetat aquest estiu, s'obriran les noves instal·lacions per complementar les experiències al centre.

En aquest sentit, Naturland informa que tindrà dues opcionsd’allotjament, a banda de l’alberg de la Cota 1600, la Borda de Conangle tornarà a acollir hostes com a novetat de la temporada.La inversió destinada a aquesta remodelació ha estat de més de 100.000 euros, que es centren en el canvi de mobiliari, terra, així com la revisió dels serveis i la decoració, per adaptar-se a la imatge que projecta la Cota 2000.

El domini lauredià notifica que en total sónvuit habitacions (quatre a cada planta), i una sala d’estar i descans amb una zona de menjador.

tracking