rEPORTATGE

Ja és primavera a Callaueta

Riberaygua i travesseres acolliran activitats com jocs infantils o classes de ioga al llarg del cap de setmana.

Un grup de nens celebrant l'inici de la Festa de la primavera d'Andorra la Vella.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El carrer Callaueta s’inunda de flors aquest cap de setmana amb la Festa de la primavera. El bon ambient i la decoració primaveral van atraure ahir a la tarda multitud de persones de totes les edats encuriosides, sobretot, pel gran sostre de flors que guardarà la via fins que acabi l’estiu.

A dos quarts de set, l’actuació Flor Floreta de les ballarines de Líquid Dansa va inaugurar tres dies d’animacions i activitats que ompliran de vida un barri que, durant molt de temps, s’ha sentit oblidat. De fet, ahir a la tarda Callaueta ja estava ple de gom a gom i costava trobar una taula lliure a les terrasses dels bars i restaurants. Una imatge que va alegrar molt els comerciants, que agraeixen al comú les propostes per donar a conèixer el barri. “Quin comú ha fet tant per Riberaygua i Travessera?”, va qüestionar al Diari la presidenta de l’Associació de comerciants del barri, Rosa Pasquet, a més de destacar la quantitat d’activitats que la corporació ha organitzat a la zona darrerament. Així, Pasquet va assegurar que el barri “es comença a conèixer” i que cada dia que passa és un “lloc més agradable per viure”. En aquest sentit, la presidenta de l’associació va destacar que Callaueta sigui per a vianants, que ha servit per dinamitzar i donar vida al barri. “A part de treballar, necessitem tenir una vida lúdica”, va explicar

Així doncs, aquest cap de setmana, la Festa de la primavera, que es va celebrar per primera vegada l’any 2019 i que la pandèmia va aturar, torna a Callaueta.

La cònsol major, Conxita Marsol, va celebrar que l’esdeveniment aporti “alegria al barri” després de “l’hivern tan cru que ha estat la pandèmia”. “Volem que la gent surti al carrer i gaudeixi de les activitats, perquè ens ho mereixem”, va assenyalar.

La Festa de la primavera vestirà de colors l’avinguda del barri de Riberaygua i Travessera fins diumenge al vespre. S’hi celebraran activitats com ara jocs infantils, un concert aquest vespre a les 20.30 hores o una sessió de ioga demà a les 10 hores.

La Festa de la primavera.

tracking